Barfe de la bloc...doar pentru cunoscatori !


Tot ce este nou in cartier afli aici . . .

  •   Timp de o vreme au ocolit să se așeze pe bancă, stând pe bordura de lângă ea (ha ha ha), dar următoare bombă s-a produs: distinsele care au făcut atâta scandal - au fost prinse odihnindu-se pe aceasta :)...Rușinicăă!


  • Astăzi, cu mari emoții, s-a purtat - sper eu - ultima bătălie pentru plasarea acestor două bănci (sau cum ne place nouă, celor tineri să le alintăm - băncuțe), cei care au fost împotrivă - 2 persoane- au încercat din răsputeri sa blocheze lucrarea muncitorilor primăriei fără izbândă însa; în disperarea unora și în fericirea majorității locatarilor blocului nostru, astăzi 28 iunie 2011, a fost turnat beton pe locurile unde vor fi prinse acestea, și deci, în scurt timp vor fi amplasate definitiv!  Ura! uraa! uraaa! :)

  •    Nou !!! Se pare ca bătălia finală este câștigată de cine trebuia; cu acordul Primăriei orașului, un prieten a jumulit un colț din jungla amazoniană (pe care unii o numeau gradină cu flori), terminând astfel cu mizeria și cu șerpălaia aia - ca să putem așeza cele două băncuțe! Vă invit dar, la blocul 21 să vă mângâiați retina cu o priveliște mirifică și să stăm la umbra cireșului la un pahar de suc. :)
  •    Scandal ! ! !  După o dispută dintre Robert si cele doua doamne care se împotrivesc să intram și noi în rând cu restul orașului - adică să punem o banca în fața blocului care de altfel a existat inca de cand m-am nascut si pana de curand - ne-am hotarat sa facem un tabel nominal cu locatarii blocului 21 si sa ii intrebam:


  •      Sa ne punem sau nu banca in fata blocului ? ?  asa ca ne-am apucat de treaba si am trecut pe la toti vecinii. Impreuna cu Robert am strans semnaturi pentru plasarea a doua banci in fata blocului - din 16 familii, 2 nu sunt de acord - iar maine vom inainta lista primariei orasului Nehoiu! voi reveni cu noi amanunte picante in decursul zilei de maine...Tineti-ne pumnii! va asteptam pe banca, la umbra ciresului, la un suc!
  •     In prima faza, cine a avut gura mai mare a castigat, dar un om cu suflet din blocul 21 a inaintat primariei realele doleante ale locatarilor si speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie asezate doua banci in fata blocului!



  •   Am sa incep cu stirea bomba ! ! ! "Someru'", prietenul nostru, va pleca in curand la Cluj alaturi de fata pe care o va cunoaste cand va veni :)...multi sunt sceptici si cred ca ea nu va veni dar haideti sa-i dam o sansa...

postati un comentariu daca simtiti nevoia!
  •    Catalin, cunoscut in lumea interlopa sub numele de Leone si-a propus sa plece in Suedia impreuna cu amicul sau Ciprian zis Nila...acestia si-au gasit deja si cazare - un cort - (imprumutat de la Robert zis Cojanu' ) in care sa doarma dar asteapta un impuls, sau un semn de undeva de la cel de sus sa poata pleca! Le dorim sa aibe curaj si sa ajunga bine...:D
  •     Laurentiu Cristea si-a dat seama ca a venit vara si a renuntat la manusi si fular, el pastrandu-si doar sosetele in papuci si haina de conte!:)
  •    In cele din urma Leone chiar si-a luat inima intre dinti si va pleca in Suedia duminica! daca cititi asta inainte de 05/06/2011 puteti sa ii urati drum bun!
@Pascu Adrian

13 comentarii:

Ionut & Adrian on august 12, 2010 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eu am incredere in "Somer" si stiu ca fata nu il v-a dezamagii si o sa fie totul perfect ptr ei 2!

Mada on august 19, 2010 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mai vreau barfe de la bloc :))

Mada on iunie 09, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Vreau sa vad banca in fata blocului :) si...
banuiesc care sunt cele 2 familii, dar nu exista padure fara uscaturi!

Alina spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cu ocazia asta ,aflu si eu ce se mai intampla prin nehoiu;)) Ce frumos ai scris tu despre fiecare:)))

sebastian petre spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ADRIAN :"sa intram si noi in rand cu restul orasului"

SEBASTIAN : "de ce mergi cu multimea / de ce nu schimbi ceva / doar findca toti o fac / dece sa faci asa / doar findca toti o fac nunseamna cai corect / doar findca toata lumea fura nu-nseamna ca-i drept\.

sebastian petre spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"3. Laurentiu Cristea si-a dat seama ca a venit vara si a renuntat la manusi si fular, el pastrandu-si doar sosetele in papuci si haina de conte!:) "
pe laur voi lati facut sa se indeparteze de voi..pt ca lati cam respins si ati ras de el..ca vi se pare voua ca este ciudat sau faze deastea..in loc sai oferiti prietenie..si sa vada si el cai pasa cuiva de el.. voi in loc sa faceti asta voi ati ras de el...deia a ajuns si la anumite concluzii nebunesti !

Daniela spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Frumoase versuri, Sebi, sunt de acord cu ele si, implicit, cu tine ;) Vecina din bl.6

sebastian petre spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

continuarea Daniela : " Venim cu tupeu/credem in DUMNEZEU/Biblia ne-nvata ce e bine si ce-i rau/multe din vedetele de la MTV /vor fi niste-anonimi cand CRISTOS va reveni/...

Ralu on iulie 01, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cine vine sa stea cu mine pe bancutza ??? :P

ionut21z on iulie 01, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bancutza e mereu ocupata...dar daca vii tu ..poate se gaseste un loc!

Flaviius on iulie 01, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ralu: Desigur! se va ridica un cavaler, și-ți oferi locul său...:>

b1b1 on iulie 05, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

frumos bloc si oamenii:)...nici nu am stiut de leone:O....sa ii fie bine acolo unde e:X

Flaviius on iulie 05, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

A plecat pentru un timp scurt, în curând o să revină cred! Dar tu ești Bianca M? :D

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com