Despre homosexualitate


   În primă fază eram convins că homosexualitatea este o anormalitate provocată. Acum știu ca aceasta poate fi de asemenea  și datorată dereglărilor hormonale care nu este deloc de condamnat.
   Toate întrebările mele legate de homosexuali au prins contur într-o zi liniștită de vara, când mă plimbam prin centrul Brașovului și am văzut doi băieți gelați ținându-se de mână - am crezut că se prostesc - dar în secundele următoare s-au oprit, și s-au sărutat cu foc.
   Vreau să vorbesc doar despre derbedeii ăștia homosexuali, care sunt perfect sănătoși, dar cărora li s-a urât cu binele și fac pe supărații așteptând alinare de la alți homalăi - câhh!!! Cât de scârbos poate să fie? Ce poate să oare sa îi determine să o ia în dos? sau să o dea? oribilul este împins spre extrem! Am încercat să mă gândesc mai departe,  la perversiunile lor, dar m-am oprit înainte să-mi provoc scârbă... 
   Poate că unii s-or fi săturat de femei și acum ar vrea să încerce și ceva mai "tare", poate că au suferit o decepție în dragoste și vor sa se răzbune, poate că vor doar să fie diferiți și cool, sau poate educația pe care au primit-o lasă de dorit...dar nu ar trebui sa le mai caut scuze; mai bine i-aș aduna pe toți ăștia cu orientări dubioase și le-aș trage o mamă de bătaie, până uită orice zăpăceală și se fac oameni normali.
   Mă întreb de ce oare homosexualitatea la femei este mult mai acceptată? dacă aveți răspunsuri simțiți-va liber sa postați un comentariu!
  Chiar dacă suntem în secolul XXI homosexualitatea nu ar trebui să ajungă o normalitate. Poate ca unii ar zice: "nu-mi pasa, sa facă ce vor!", însă povestea se schimbă atunci când fiul lor vede pe stradă un cuplu de  gay și vrea și el să fie unul, că doar știm bine că ne place ce este interzis! 
   Am gasit un test funny pentru fete...puteti afla cat de gay este iubitul vostru aici  !
@Pascu Adrian

11 comentarii:

.missbee on iunie 21, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eu înțeleg dezgustul tău, dar totuși nu e chiar așa. există mai multe motive care duc la homosexualitate. cele menționate de tine sunt perfect adevărate (unii vor să fie cool, alții sunt emo etc). dar există și probleme patologice, copii care cresc cu un singur părinte și nu știu să interacționeze cu persoane de sex opus, copii cu probleme psihologice, sau pur și simplu bărbați care pot să vadă o fată dezbrăcată și să nu simtă nimic care vrea să iasă din boxeri afară.

eu am câteva cunoștințe, băieți, care sunt gay. sunt oameni normali. ei nu se afișează în public și nu au nicio problemă cu asta. poți să treci pe lângă ei pe stradă și să le ceri un foc, și nu o să știi ever că sunt gay. de-aia eu, personal, nu am nimic cu comunitatea gay...

cei pe care i-ai văzut tu, probabil sunt niște puștani teribiliști dornici să facă senzație și să șocheze. ăia da, merită luați la pumni . ^_^

@ddy on iunie 21, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@.missbee: probabil că sunt "normali" ...cum zicea cineva: au tot două mâini, două picioare, dar dacă lucrurile ar ajunge să fie considerate normale, și ar fi acceptate căsătoriile între persoane de același sex...copiii adoptați de aceștia ar creste cu siguranța într-o anormalitate care le-ar induce numai probleme în dezvoltarea lor!
Oricât am încerca sa lăsăm lucrurile să curgă de la sine,homosexualitatea nu aduce nimic bun, iar dacă sunt cauze patologice, atunci ar trebui tratate - Avem endocrinologi de seama chiar și în țara care ar putea să ajute mult pe cei în cauza !

I am Gay:D spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Toata consideratia mea celor care nu sunt responsabili orientarii lor sexuale gresite! Pentru aceiia care nu stiu inca, exista tratamente hormonale care pot face dintr-un om cu 47,XXY (normal pt. sexul masculin : 46,XY)um barbat apt sexual!
Iar acum celor care sunt asa pentru ca vor ei: poate ca iesiti in evidenta, dar ganditi-va la copii care va vad in locuri publice, la copii din familiile voastre etc. Ce fel de exemplu le puteti oferi?...

PS: motivul pt. care fetele sunt un pic mai bine tolerate, este ca ele reprezinta "sexul frumos", prin urmare sunt mult mai sexi si apetisante, oricum, ele nu au ce sa "bage" nici ce sa "primeasca" :))

Lucian Vâlsan on iulie 01, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dezbaterea asta e lungă şi sincer nu am răbdare să scriu din nou, pentru a triliarda oară, aceleaşi argumente şi să le dezbat pe larg.
Ideea e ps scurt e simplă: Atâta vreme cât un el şi o ea se pot săruta în public pe stradă şi totul e ok, atunci şi un el şi un el dar şi o ea şi o ea ar trebui să poată face acelaşi lucru.
În fond, sărutul este la fel de scârbos sau plăcut indiferent de sexul persoanelor care-l practică.
Mai mult decât atât, toate testele şi studiile efectuate pe copii crescuţi de cupluri de gay au arătat acelaşi lucru: TOŢI au rămas heterosexuali pentru că s-au născut heterosexuali. Prin urmare, teoria ta nu se susţine.

Ah... şi mai e o treabă: Cu ce te afectează pe tine că Vasile se scarpină cu Gheorghe în pat?

Naţia noastră are obiceiuri proaste, printre care tendinţele totalitare şi băgatul în curul/sufletul/inima altuia cu scopul de-a-i dicta acestuia ce să facă, cu cine să facă şi cum să facă după propriile-i preferinţe.

Asta e... ţara mai are de crescut. Mult.

Adrian Pascu on iulie 01, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Țara asta mai are mult să crească - ai dreptate! În România s-a înțeles foarte prost democrația...avem libertate frate! dar nu știm ce să facem cu ea.
Nu am nimic dacă Vasile cu Gheorghe se scarpină în pat dar să o facă la ei acasă; m-ar deranja ca un copil să fie influențat de doi bărbați pe stradă care se săruta - să creadă că este o normalitate, pentru că nu este!Poate vrei să fii nonconformist, dar nu știu dacă ai mai fi dacă într-o zi, fiul tău vine cu un iubit acasă în loc de iubită...cu siguranță o să regândești aprobarea lor!
Prin democrație ne autodistrugem!

sebastian petre spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

raspunsul il vei gasi in "iunie 29, 2011 .
8 cuvinte nu citesti 10 cuvinte citesti si restul nu citesti.fi atent cuvinte"

Lucian Vâlsan on iulie 04, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Adrian Pascu: Care parte din următoarea propoziţie îţi este neclară?:
"Mai mult decât atât, toate testele şi studiile efectuate pe copii crescuţi de cupluri de gay au arătat acelaşi lucru: TOŢI au rămas heterosexuali pentru că s-au născut heterosexuali. Prin urmare, teoria ta nu se susţine.".
Deci dacă ăia crescuţi în familii de homosexuali nu au fost influenţaţi, tu te temi că un copil vede O DATĂ sau de câteva ori în toată viaţa ceva de genul pe stradă şi brusc devine gay?!?! Scuze dar logica asta e un sofism pur. Sofismul tău se numeşte "panta abruptă".

Îţi recomand un film: Prayers for Bobby!

Te rog uită-te la el.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sincer ce este mai bine?Ca un cipil sa creasca langa parinti gay sau sa creasca intr-o familie unde este batut si neglijat?

Adrian Pascu on decembrie 08, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Draga "anonim" mi-ai pus in fata doua situatii care nu ar trebui sa existe. Ma intreb de ce toata lumea ca ce vine din SUA este bun? vedem bine ca au numai prostii? de ce oare sunt atat de multi obezi in SUA, si de ce numarul romanilor obezi se inmulteste? Raspunsul e unul singur, nu tot ce zboara se si mananca. Sunt lucruri care chiar daca vine de la americani, nu sunt neaparat bune. Acum stiu ca am plecat ceva mai departe, stiu ca nu americanii au "inventat" homosexualitatea, dar faceam mai mult o paralela. Unii cred ca e la moda sa fii gay.

Cum am spus si mai devreme, nu ma refer la dereglarile hormonale, ci strict la descreieratii care vor sa fie diferiti!

O zi frumoasa!

Daniel Bucur on martie 19, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

foarte interesant blogul,ceea ce era de asteptat,tu ,Adrian faci o treaba foarte buna,si sunt bucuros sa vad ca nu sunt singurul care`ti "bantuie" blogul. In privinta acestei probleme nu stiu ce sa zic,o sa te superi daca iti spun dar eu sincer daca vad doi ca se tin de mana nu pot sa ma abtin sa nu-i traznesc,pentru ca nu mi se pare normal,deasta exista femei si barbati,sa fie uniti,si nu invers.Asa gandesc eu,nu stiu daca gresesc dar..asa mi se pare normal ca asa existau doua planete,una de femei si alta de barbati si .. va dati seama ce era.In privinta"sexului frumos" (doua femei) sunt PRO. Fetele sunt mai delicate,si cum a spus mai sus cineva e "sexul frumos" ,si mai cu doua fete alese,mai mare frumusetea dar oricum..cand ajung acasa tot de "a ta" dai deci ,e ok. Mult succes in continuare ,nu te lasa de ce faci :*.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

e total aiurea sa pocnesti 2 baieti sarutanduse! total aiurea doamne ce lume

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com