De ce ți-e frică nu scapi!!


transpirația strică reputația
    Pentru ca drumurile lungi să treacă mai repede și mai frumos, obișnuiesc să îmi cumpăr ceva de ronțăială și de băut... la fel am făcut și astăzi când veneam dintr-o excursie de afaceri :P din Buzău către Nehoiu, numai că excursia s-a transformat într-un calvar din moment ce afară era cald iar în microbuz și mai cald. Îmi place să mă așez mai în spate și să țin ocupat și locul de lângă mine  ca să evit unele neplăceri, numai că de data asta era destul de aglomerat și m-am băgat la locul de la fereastră lăsând locul pentru primul venit. Se apropia de mine un băiat destul de ok, la vreo 20 de ani, chiar mă bucuram că nu se pune vreun bătrân care și-a pierdut simțul olfactiv...se așează și după o secundă încep să simt un miros groaznic de transpirație, amestecat cu un deodorant - cel mai probabil aplicat acum vreo săptămână - vă spun sincer - mirosul de căcat, e parfum pe lângă cum duhnea ăsta.
   
   Am vrut să mă ridic, dar culoarul dintre scaune era plin cu oameni de care vă spuneam mai sus și din două rele am ales-o măcar pe cea mai mică, deci am rămas jos. M-am lipit cât am putut de tare de geam și am respirat mai puțin, timp de ... o oră! Adio chips-uri, adio biscuiți, nici suc nu am putut să mai beau că mi-era frică că o să vărs. După vreo 30 de minute, șoferul și-a dat seama că ar fi o idee bună să pornească aerul „recondiționat” și a mai atenuat un 15-20% din putoarea ăluia care puțea de ziceai că e decedat.

   Câțiva dintre voi o să se gândească poate, că dacă nu-mi convine, să nu mai circul cu mijloace de transport în comun și să-mi iau mașină dacă nu suport parfumurile hoiturilor. Dar mai știu că sunt mai mulți care mă înțeleg și mă susțin, pentru că o minimă igienă ar trebui respectată când ai pășit pe un spațiu public și mai ales în locuri aglomerate. Poate că unii chiar au probleme, ori sunt bătrâni și nu mai simt mirosul lor, care,  pe alții îi doboară, dar cum o fi să ai 20 de ani, să fi perfect sănătos mental și fizic, și să puți mai rău ca un rahat?

   Cât m-aș feri de oameni din-ăștia, se pare că mă urmăresc și îmi testează răbdarea și nervii.
@Pascu Adrian

1 comentarii:

Mimi on decembrie 05, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ştiu cum e şi e groaznic. Eu vara nu ,erg aproape deloc cu mijloacele de transport în comun. Iau la pas şi tot oraşul dacă este nevoie. Situaţia ta a fost aiurea pentru că trebuia să ajungi înapoi în oraş şi nu prea aveai alternative. Nu contest deloc ce ai spus pentru că ăsta e adevărul şi din păcate sunt o mulţime care nu prea îşi folosesc simţul olfactiv. Din lene, cred... :))

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com