Mi s-a furat telefonul, ce sa fac?


   Ce sa fac daca mi se fura telefonul?
   Pentru ca se intampla destul de des ca niste gainari sa bage mana in traista altuia dupa bani, telefon sau alte lucruri de valoare, ar fi bine sa fim ceva mai atenti si sa ne gandim cum sa rezistam in junglele urbane in special, sa prevenim sau sa tratam ce mai este de tratat.

  Am sa va povestesc o situatie reala intamplata chiar astazi: intorcandu-se de la cursuri, prietena mea se urca intr-un RATBv super aglomerat,  dupa cateva statii, autobuzul se goleste un pic , si gaseste un loc, se asaza,  scoate telefonul sa ma sune, dar telefonul nu-i, disparu ca prin farmec. Nu e nevoie de prea mult timp, ci doar de o precizie de chirurg! Un dobitoc imbecil tocmai isi facuse cadou - asa in apropierea de ziua nationala a Romaniei - telefonul ei. Ce le-as face acestor creaturi umanoide care "ne opereaza"?  le-as taia unghiile degetelor de la maini cam de la umar asa, sa le vad apoi tehnica de picioare :));  in plus, suntem siguri ca nici macar la cersit in Paris nu vor mai merge.

   Ce e de facut? nu pierde timpul si suna imediat la servicii clienti sa-ti blocheze cartela sau abonamentul, deoarece cartela se poate recupera fara costuri de la o reprezentanta a operatorului tau daca ai o anumita vechime sau un anumit credit consumat pana la momentul furtului.

   Al doilea lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti iei actele telefonului, unde trebuie sa fie precizat  IMEI-ul, pe baza caruia telefonul poate fi gasit ulterior, si sa mergi la sectia de politie pe raza careia a avut loc furtul. Dupa ce il declari furat, prin cat mai multe detalii ale intamplarii, tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in Politia Romana ca se va rezolva. 

   Cam asa am incercat eu astazi sa "rezolv" aceasta problema. Sper sa aflu cat de curand vesti bune. Politia ar trebui sa ne mai si ajute din cand in cand, nu numai sa ne pandeasca si sa ne dea amenzi la cea mai mica greseala, iar aceasta este cea mai buna ocazie pentru a-mi schimba proasta impresie pe care mi-am format-o de-a lungul timpului.  In Romania, in loc sa fie privita ca un punct salvator, un sprijin, politia este creatoare de panica si frica; dar mai bine ma opresc ca am deviat de la subiect! :D

   Urati-mi noroc pentru ca am mare nevoie! :)

   
   
@Pascu Adrian

63 comentarii:

Andreea Toma on noiembrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mi-a placut faza cu "sa ai incredere in Politia Romana ca se va rezolva". Cu siguranta... Stiam de chestia cu IMEI-ul, dar nu stiam daca se si aplica.

Mimi on noiembrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mie mi s-a furat telefonul fix în sală. Am avut noroc că a fost managerul şi a avut răbdarea să se uite pe camere şi să caute telefonul în toate colţişoarele din sală.

Bonus pentru pentru, i-am scăpat de nişte „chirurgi” cum i-ai numit tu.

Irina Binder on noiembrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Adrian, nu vreau sa te descurajez... eu am fost atacata in scara blocului. Mi s-a luat geanta cu totul. La politie ce crezi? Mi-au pus in fata 3 cataloage cu poze;e infractorilor sa il recunosc (desi le-am spus ca era bezna) si m-au intrebat daca am martori!!!
Cand m-au intrebat ce aveam in geanta si am spus telefon, acte, bani, parfum, i-a busit rasul...
Nici in ziua de azi nu au prins hotul.
Regret ce i s-a intamplat prietenei tale. Va trebui sa invete sa fie foarte atenta, mai ales in locurile aglomerate...
Bafta multa!

Adrian Pascu on noiembrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Andreea Toma: si eu sunt curios sa vedem ca se face ceva.

@Mimi - Esti norocoasa! sper sa fie si prietena mea!

@ Irina: Se intampla in Romania. In tara plina de desteptaciune, inteligenta, integritate! Suntem un neam de rahat; si ciorditorii tot din neamul romanesc fac parte, si pun pariu ca, la o numaratoare vom afla ca sunt mai multi decat cei corecti cu care ai vrea sa ai de-a face. :|

C.L.M. on noiembrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sper sa se rezolve:)>:D<

album on noiembrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Succes ... dar nu cred ca politia poate gasi suspectul :))) ... deja trece o zi si o noapte ... suspectul se poate indeparta de localitate . . .

Unknown on noiembrie 29, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nu stiai ca in Romania, portofelul coboara cu o statie inaintea ta?

Adrian Pascu on noiembrie 29, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@P3tty: pe asta nu o stiam! :))

Helen spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cum adica portofelul coboara cu o statie inainte? e tare, chiar m-a facut sa rad=)) desi nu e de ras, dar asa sunt romanii, fac haz de necaz:))

Bianca Tămaș on decembrie 01, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mie pana acum nu mi s-a intamplat sa mi se fure nimic (sunt cat se poate de atenta cu portofelul si cu telefonul :)) )
Dar am fost o data martora la un furt... i-a luat la o tipa care era la 5 metri de mine, telefonul din mana...

Adrian Pascu on decembrie 01, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bia.: Si eu am mai vazut o faza prin Bucuresti, se impingeau intr-o babuta la urcare intr-un RATB, si cineva ii umbla in geanta fara nicio jena. Voiam sa ma duc sa o trag de maneca pe saraca femeie sa ii spun: "Vezi ca esti te fura" dar unu; dintre ei avea si un briceag in mana. Stiu ca nu am procedat cel mai corect, dar decat sa planga si mama...:D

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

d-aia am telefonul in buzunarul din fata si geanta o tin in brate cand e aglomerat. mai ales ca umblu prin Bucuresti

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chiar si eu ieri am patito cu Telefonul aveam un telefon nou cu valoare sentimentala si materiala mai precis un Nokia C2-01,ma doare sufletul:(nu am mai fost niciodata furat.Am fost cu niste prieteni intr-un ban si sa jucam biliard,eu obisnuiam sa-mi las telefonul si portofelul pe masa oriunde:in sala de cursuri,la prieteni,chiar si acum am ajuns sa fac asta in bar.Noi jucam biliard,la sfarsit am constatat ca telefonul nu mai e pe masa,o minunatie de telefon aproape nou,pe urma am mers la politie in seara aceea am facut plangere am lasat si IMEI si mi-au dat o foaie mica:|asta sa intamplat Vineri,politia m-a tratat cu foarte mare indiferenta,10% mai cred ca voi recupera telefon,dar Dumnezeu e sus darar domnul sa dea masina peste ala care a facut asta,in viata nimeni nu scapa spune si in cele 10 porunci sa nu furi,m-am abatut putin de la subiect pentru ca sunt inca socat:(

Flaviius on decembrie 11, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Iti inteleg furia amice...Si eu am zis ca daca l-as prinde l-as pune sa muste din scara blocului sa-i sparg toti dintii din gura. Imi pare rau pentru pierderea ta, stiu cum este!
Asa a patit si prietena mea la politie, a fost tratata de sus, de parca se intreba: "si pentru un telefon vrei sa ma zbat eu?"...

Sper sa reusesti sa il gasesti!

(PS: daca ai vreo cunostinta care lucreaza la compania din care era reteaua telefonului tau, apeleaza-l si poate reusesti ceva)

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Daca mi'a fost furat un SAMSUNG GALAXY S2 ce ma sfatuiti sa fac ? POate fii gasit ?

Adrian Pascu on decembrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cum am scris si mai sus.. Daca ai vreo cunostinta care lucreaza la compania din care era reteaua telefonului tau, apeleaza-l si poate reusesti ceva. Daca nu, incearca sa mergi la politie, ar trebui sa te ajute! Se poate dar nu e usor cu Politia.

catalin spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sall tuturor,me mi-a luat telefonul un ''prieten'' am gasit telefonul dar abonamentul nu ,desi imediat le-am spus celor de la reprezentanta sa mi-l inchida ca este furat ,nu la-u inchis sh acum am de platit 16 mil ce ma sfatuiti sa fac , am fost si la politie ,astept dovada de 3 saptamani si nu o mai da , cat dureaza pana imi da dovada???

Adrian Pascu on ianuarie 03, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Politia Romana lucreaza foarte incet din cauza procedurilor tampite la care trebuie sa se supuna, si da! pentru ca nu prea au niciun interes sa ajute pe cineva, pentru ca ii tot pacalesc cu prime si nu prea le da nimic.
Din cate stiu eu, ar putea sa dureze maxim 3 luni pana iti va da o dovada. (asta daca te referi la dovada ca tu ai sunat sa inchizi abonamentul si ei nu l-au inchis). Nu ai ce sa faci, decat sa astepti - din pacate!

Iti doresc sa se rezolve cat mai curand!

ExOwner on ianuarie 04, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eu l-am chemat pe amaratu` asta: http://uploadimage.ro/images/95626777396649658072.jpg - Popovici Daniel wanna-be dj ] pe la mine sa vada o statie audio..a sunat cineva la usa si 5 min a trebuit sa ies din camera..cat am fost iesit asta m-a lasat fara telefon. mi-am dat seama dupa 2 zile ca nu il mai am..asta nu mai recunoaste ca l-a luat, actele de la telefon nu le mai am..oricum era vorba de un Samsung U700 in care tineam cosmote-ul. Ma gandesc sa fac un portal in care sa punem hotii..localitatea din care sunt ei, ca lumea sa stie de cine sa se fereasca in orasul in care locuiesc.

Adrian Pascu on ianuarie 05, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ExOwner: Cred ca e o idee foarte buna sa faci un portal cu furaciosii din fiecare localitate, asta daca stii pe cel care ti-a furat... cu titlu: "Presupusi furaciosi" pentru ca daca nu ai dovezi, poate sa te dea in judecata! :D

E naspa ca nu mai ai actele la telefon... oricum era dificil dar numai asa se mai putea face ceva... Sau daca ai relatii pe la cosmote! :P

O zi faina sa ai si nu sa nu mai aduci toti prostii in casa!

cum pot recupera telefonu galaxi s2 furat on februarie 27, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salut ma numesc radu, de trei zile mi sa futat telefonu un galasxi s2 , eram cu mai multi prieteni i acel bar iar spre dimineata ziuei respective de mia disparut vad ca telefonu nu mai e pe masa, cineva din prieteni mi la luat da nu recunoaste nimeni, am fost la politie mia cerut imiul da ok lam dat dar ma trimes acasa azi si mi sa sp ca pe 1 sa ma duc sa vedem ce se poate face, dar ma intreb mai pot gasi ceva la ata vreme pierduta cat ma tot amana politia? oare mai am sanse sa-mil depisteze?

cum pot recupera telefonu galaxi s2 furat on februarie 27, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nu stiu cum sa imi gasesc telefonu furat de hoti

Trebuie sa asculti on martie 07, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Imi cer scuze ca raspund asa de tarziu...(nu am avut acces la PC prea des)

In mod normal, procesul gasirii telefonului dureaza 2-3 luni si daca nu te tii de ei, e destul de greu. Ei te intreaba daca vrei sa dai in judecata hotul, cat costa telefonul... cam astea principalele criterii dupa care se ghideaza sa se miste un pic.

Nu vreau sa te descurajez, s-ar putea sa ai ceva noroc pentru ca telefonul nu este unul tocmai ieftin... daca ai declarat si ca vrei sa dai in judecata hotul, ai sanse reale!

Succes!

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Asta ca sa imi spun si eu problema...astazi mi s-a furat telefonul in 381,, era un HTC CHA CHA,,deci sunt ceva bani..imediat am fost la sectia 16...dar ghici ce? ei ma trimit la sectia 15 din motiv ca piata sudului nu se afla in aria lor...Okey...asta am inteles, DAR! Am fost la 15 si iarasi surpriza! Nu pot depune plangere acolo pt ca domiciliul meu nu este in zona lor! Pai bine, mai!...Eu unde sa mai ma duc daca voi jucati pase? Asadar...Politia Romana e de toata jena!...De acum incolo o sa incerc pe cat posibil sa am grija la lucrurile mele nu ca sa nu mi se fure...dar ca sa nu mai fiu nevoita sa dau nas in nas cu democratia romana care e de tot rasul!

Trebuie sa asculti on martie 08, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Alex250: Stiu ca nu se ofera cele mai bune servicii, si nu tin partea nimanui... este urat ce se intampla si da! este mai bine sa nu ai de-a face cu Politia nici macar in calitate de victima. :D

Daca poti sa rezolvi pe cai neortodoxe, uneori este mai indicat! Anyway, Politia o sa te tina destul de mult timp insa sunt ceva sanse sa il gaseasca - numai ca procedura lor este extrem de complicata si trebuie sa faca zeci de pasi INUTILI - exact cum se intampla si cu noi in scoala cu materiile tampite care nu ne-au ajutat si nu ne vor ajuta in veci. O parte din vina o au ei, dar cea mai mare parte consta in procedurile de rahat pe care trebuie sa le urmeze...

Eu iti tin pumnii si sper sa reusesti sa il recuperezi!

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Deci ca sa va spun si eu da? ROMANIA DE R*H*T CLAR? Chiar astazi mia fost furat telefonul :))). Deeeci ROMInia ar trebui sa se cheme aceasta "minunata, eleganta si dornica de ajutat", tara:).Si sincera sa fiu ma p*s pe el de telefon mie imi era de cartela din el si de numerele de telefon:|.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fix astazi mi sa furat telefonul .. chiar din propria clasa.. acum imi pare rau si de telefon dar mai mult de cartela..pt k aveam toate numerele.. am fost si la politie si nu prea cred ca o sa il gaseasca..

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

telefon furat imei359054045298043 nokia n8.este blocat

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

se gasesc telefoanele furate sau pierdute,doar sa va adresati unui politist care stie cum sa procedeze in acest caz si sa aveti rabdare doua trei luni

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mie ieri la banchet mi sa furat de careva din clasele a 8a B sau C , il vreau inapoi ptr ca am mai probleme cu mama e un IPhone 4S , si mama nu mai vb cu mne ...mi frica sa-i spun la tata

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salut
Ma numesc ionut din Bucuresti/Tehnician GSM de mult timp
ma-m uita pe acest forum.si intradevar exista rezolvare la acesta problema a furturilor de telefoane.
In anglia exista o politia a Telefoanelor din 2006 se numeste Black list mobile.dc un tel este furat se plateste o taxa de 20 lire pentru verificare si apoi acel tel nu mai poate fi utilizat in nici un fel.
Acest lucru se poate face si la noi in Romania si este foarte simplu ...orice tel are o serie de imei din 15 numere se afla pe spatele telefonului sau se poate afla la:steluta diez 06 diez.acesta serie este in memoria telefonului si nu se poate sterge de cat dc i se schimba procesorul sau se poate da un soft de stergere memorie.dar sigur acest tel nu va mai functiona normal .este plin de erori...am cam sarit de la subiect.dar revin.
Pur si simplu se poate crea un program pentru gasirea telefoanului .care doar firmele de telefonie mobile le au si sunt pefecte.pentru gasirea telefonului.
Aici poate interveni politia romana sa aloce bani de la buget si sa creeze acest soft de gasire ca doar avem destui ingineri programatori. pentru un comision virat in contul firmei se poate gasi tel in 24 ore . fara prea mare efort .va asigur eu ca odata aparut aceasta politie a telefoanelor hotii de tel ar da faliment.targul si oborul nu o sa mai vedem tiganii pe la colt vanzand tel unuia care tocmai i la furat din troleu..solutii sunt destule.dar ne place sa traim in prostie si noi suntem devina ca permitem asa ceva...zic asa ceva ca si mie mi sa furat un nokia e72 de la munca intre colegi.(tot un tigan).mam dus la politie am dat declaratie am dat lista cu colegii care au fost, toate nr de tel a colegilor.. politistul mia zis sami iau gandul de la el...era foarte indignat ca am fc acea reclamatie....si de durata .sincer se poate gasi tel chiar foarte usor...dar trebuie trebuie sa se planga ca prostii ca sunt bugetari si au salarii mici.,de asta au intrat in politie sa ne apare de infractori nu sai ajute...toate stima celor care au trecut prin acesta neplacere. pt detalii ion_cristayn@yahoo.com

Flaviius on iunie 30, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Anonim Iphone 4s: Mergi la Politie si trebuie sa se rezolve cumva!

Salutare Ionut, si multumesc pentru interesul acordat acestui subiect... Intr-adevar, nu cred ca este o procedura extrem de complicata, telefonul poate fi gasit cu usurinta daca Politia ar avea o mai buna colaborare cu companiile de telefonie mobila. Si ar putea sa faca ceva in privinta asta pentru ca nu este un delict ce se intampla din an in paste... Se intampla zi de zi, ba chiar de mai multe ori pe zi - este demonstrat si de prezenta celor ce au scris mai sus...

Nu stiu exact daca petitiile acelea online ajuta la ceva; ma gandesc ca am putea face o astfel de petitie prin care sa incercam "sa fortam" o colaborare intre Politie si companiile de telefonie mobila.

In alta ordine de idei, am vazut intr-o zi la TV un reportaj in care era prezentata o aplicatie a unui smartphone care de indata ce era bagat gresit codul de securitate pornea camera din fata si trimitea in scurt timp imagini filmate catre o adresa de email prestabilita... asta vine clar in sprijinul politiei pentru identificare hotului.

LeoMajor on iulie 14, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salut adrian Pascu,

Poti sa ne spui si noua ce sa ma intamplat cu obiectul furat?

Flaviius on iulie 14, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salutare Unknown! Ca sa fiu sincer, telefonul a fost gasit. Un pic fortat de imprejurari, tipul a recunoscut, si l-a inapoiat.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

am pierdut un telefon in urma cu 2 zile. imi puteti spune si mie cum pot gasi telefonul cu ajutorul IMEI. ma duc la politie si ei ce fac?il caut prin satelit sau cum?va multumesc

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sunt

grigore damian spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

am primit in casa 3 prieteni (considerati)si unul din ei mia furat iphone 3g S cum pot sa il blochez sa nu il poata folosi sau eventual sa il localizez pentru a fi recuperat

grigore damian spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

domnule pascu iti multumesc pentru eforturile depuse sa ajuti oameni ma repet am fost in italia am ajuns acasa si mi sa furat un telefon iphone 3gs va cer sa ma sfatuiti cum il pot localiza sa cum il pot bloca

Pascu Adrian on septembrie 06, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salut Grigore! Daca ai toate datele telefonului poti cu usurinta sa mergi la Politie si sa declari ce si cum. In plus, daca ai si 3 suspecti nu ar trebui sa fie foarte greu. Nu aveai nici un cod de blocare activat?

Nu trebuie sa pierzi mult timp, daca esti sigur ca unul din ei a facut asta, incearca sa pui presiune pe ei. Mergi cu un organ al politiei la fiecare si nu le da timp sa vorbeasca intre ei. Sau daca e vreunu care esti sigur ca nu a facut asta, incearca sa il pacalaesti ca ii oferi o recompensa daca iti spune cine si cum a furat telefonul!

Asta este ce gandesc eu acum, nu stiu daca este cea mai buna solutie neaparat!

Mult succes! Te astept cu un comentariu daca reuesti sa afli ceva...

Unknown on septembrie 09, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ma intreb cat sa mai suportamm...Romania nu e de r.a.h.a.t...oamenii din ea sunt asa...mie sila de cei care fac asta

Trebuie sa asculti on septembrie 09, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Din pacate, nu pot sa te contrazic, Romania este o tara minunata, oamenii din ea o fac sa fie de,- si anume rahat!

Si eu sunt dezamagit de ce se intampla in jurul meu...

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"Mie mi s-a furat telefonul FIX în sală." @Mimi draga, esti fantastica :)))

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Doamne ce jegosi oameni X( mie misa furat telefonu azi in tramvai de oameni ma am fost la politie si cica ca nu merita sa ne zbatem ca nu il mai gasesti si leam dat toate datele dela telefon telefonu era nou nout 2 zile avea de cand lam scos din cutie :| ROMANIA=HOTI!!!! Sper sa dea masina peste ala ce mila loat X(

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mi-e mi sa furat la scoala si incerc azi sa-l i-au .... o scoala plina de tigani..... ce sa faci...

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Buna.Adrian Pascu,dupa cat timp a fost gasit telefonul prietenei tale?Ca de exemplu,telefonul meu(galaxy s2) a fost furat de 4 luni si cateva zile si deja nu mai am rabdare cu politia romana.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"Adrian Pascu on decembrie 01, 2011 spunea...
@Bia.: Si eu am mai vazut o faza prin Bucuresti, se impingeau intr-o babuta la urcare intr-un RATB, si cineva ii umbla in geanta fara nicio jena. Voiam sa ma duc sa o trag de maneca pe saraca femeie sa ii spun: "Vezi ca esti te fura" dar unu; dintre ei avea si un briceag in mana. Stiu ca nu am procedat cel mai corect, dar decat sa planga si mama...:D "


Prietene, tin sa te anunt ca esti unul din milioanele de "rahati" din aceasta seara... Pareai simpatic... doar pareai...

P.S: am auzit ca-ti multumeste lumea ca-i ajuti... te intreb: cu ce? Cu ipocrizie?
Bafta!

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mie mi-a fost furat un galaxy s2 ieri, din mall. Am mers dupa vreo ora la politie si am depus plangere, au spus ca vor incerca tot posibilul insa nu stiu ce sa mai cred din cate am citit mai sus. Exista si diverse programe care pot fi instalate pe telefon inainte sa fie furat, daca trimiti un SMS pe telefon isi porneste GPS-ul si iti trimite locatia telefonului. Mai exista si samsungdive.com insa acolo cred ca scrie pe telefon ca a fost localizat, asa ca ii da hotului de stire ca proprietarul isi cauta telefonul. Sper ca al meu a fost furat de ceva tigan incult care nu stie sa ii dea reset, si ca politia v-a putea sa-l gaseasca, chiar imi era drag telefonul, il aveam de prin iunie si il foloseam in fiecare zi (muzica, net, jocuri, foto etc etc), o singura zi a trecut si deja ii simt lipsa enorm.
Cel mai rau lucru este ca in caz ca nu poate fi recuperat, nu pot sa imi permit un alt telefon asa performant. Asta trebuia sa ma tina cel putin 2 ani, si in astea aproape 6 luni am avut grija de el ca de ochii din cap, era ca nou, estetic si functional.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihihi:)) mie ieri mi.a fost furat un iphone 5 ce drq ar trebui sa mai zic eu ? :)) am fost la politie si tot asa ma pus sa ma uit in niste poze nu am gasit pe nimeni care sa semene cu cel care mi.a luat telefonu....ma pus sa dau declaratie si cam atat le.am dat imeiul telefonului si sper sa se rezolve desi nu am incredere in politia romana

Flaviius on noiembrie 30, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Telefonul meu a fost gasit destul de repede, insa in situatia in care politia era fortata de imprejurari. Din pacate nu pot sa dau mai multe informatii.
Sa raspund unui frustrat care a lasat al treilea comentariu de jos in sus in mod anonim evident. Toti suntem zmei in mod anonim pe internet.

Sunt curios ce decizie ai lua tu domnule ZMEU in momentul in care ai putea sa fii ranit cu un briceag. Ai interveni sau ai face pe SUPERMAN? salvatorul omenirii? Cu siguranta o sa-mi spui ca te-ai fi facut numai sange doar de dragul dreptatii. Mi-e scarba de pseudoperfectii ca tine, care defapt, intr-o situatie ca aia, ati ajunge pe jos la urmatoarea statie in 10 secunde.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Daca mi-sa furat un telefon iphone 5 in Polonia
ce pot sa fac???am dat declaratii si tot ....acolo
mai fac reclamatie si pe raza unde traiesc eu in Romania sau astept????

Unknown on ianuarie 20, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

unii dintre prietenii mei mi a furat un Samsung galaxy S2 hd, in concluzie daca nu am imei ul nu prea am c face ?

Trebuie sa asculti on ianuarie 21, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Imi foarte rau sa aud asta Mariu... daca ai actele telefonului, poti sa demonstrezi ca este al tau.

Si cel mai important, incearca sa schimbi cercul de asa zisi prieteni. Stii cum e vorba aia: Azi un ou, maine un bou...

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Si mie mi s-a intamplat la fel acum o saptamana.Sper ca politia va face ceva in privinta aceasta.Ti-ai putut recupera telefonu?

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bun ... eu mi-am pierdut telefonul ( unul foasrte bun), m-am dus la politie ,unde au spus ca actele sunt ok. eu am o intrebare cate zile dureaza aceasta cautare ,pt ca daca ar dura ceva de genu 7 zile iar dupa acest timp nu il gasesc sa stiu sa imi iau altu nu sa astept ca poate il gasesc peste 3 ani . deci , va rog stie cineva cat timp dureaza aceasta cautare ?

Adi on februarie 22, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Daca te bazezi doar pe Politie (si tu nu ai niciun indiciu), ar putea sa dureze cateva luni pana la gasirea telefonului, iar atunci nu ai garantia ca va mai functiona in parametri normali.
Mult succes!

Unknown on aprilie 08, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Buna! Cred ca sunt singurul de aici care din fericire nu ma plang ...as dori sa va zic ce am patit eu .Dar inainte de asta as dori sa impartasesc cu voi cateva sfaturi ...Daca aveti un telefon mai inaintat in varsta decat un IOS sau un Android ar fi de preferat sa va puneti un cod de siguranta peste care va trece doar daca este resoftat si va spun eu ca hotul nu are bani sa investeasca in telefoane.
Pentru un telefon cu Android ar trebui sa va puneti tot un cod de siguranta sau un paternal code peste care nu va putea trece nici daca va fi resoftat de 5000 de ori deoarce aceste doua coduri se memoreaza direct pe placa de baza ... Deci daca aveti aceste coduri, atat timp cat telefonul este deschis, numai voi veti putea avea acces.
In atentia celor patiti instalativa aplicatia Lookout ...este o aplicatie care locacalizeaza telefonul atat timp cat are conexiune la internet sau in cazul in care nu aveti instalata aplicatia ..dupa ce vi s-a furat telefonul intrati in contul dumneavoastra google si instalati plan B iar pe gmail veti primi localizarea telefonului cand ati trimis sms locate ..da stiu deobicei nu pornesc astia telefonul cu sim bagat dar exista totusi posibilitatea .Oricum eu am localizat telefonul cu lookout si l-am gasit...Deci sper ca au fost de folos aceste sfaturi.Stiu cum e sa nu il ai pe "Puiul" tau langa tn :)))
P.S. O mai buna chestie ar fai ca toti cei care ati citit ce am scris macar noi sa numai cumparam telefoane de la oamenii carora le este lene sa munceasca !!! Numai incurajati asemenea fapte!
Have a nice day !!!

Unknown on august 11, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FCGS1xpycNQ Aici o sa aveti un tutorial daca nu intelegeti eu va pot ajuta id meu este pikemobidans

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Acceasi problema am patit si eu mi s-a furat telefonu ,m-am dus la politie am dat declaratie au venit si martori stiu si cum arata cel care la furat adresa tot...si astept de 6-7 zile sa ma sune sa imi aduca telefonu si degeaba...

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Si mie mi sa furat de o fata pe nume Andreea Brosteanu

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eu cred ca trebuie facut in felul asta purtati o lama sau ceva ascutit la voi si daca vedeti ceva ca baga mana in buzunar sau sa va fure poseta tatiii cu obiectul acutit pe fata si pe urma il cautati pe la spital dupa o ora sau a doua zi sil gasiti astai parerea mea

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sa va spun povestea mea: Locuiesc in Arad, iar ieri au fost zilele aradului, noaptea la ora 10 mergeam cu un coleg dupa porumb, cand sa ma intorc acasa, pac unde este telefonul. Am sunat telefonul, banuind ca este pe jos si va lumina, telefonul sunase 5 secu nde iar dupa aceea a fost inchis. Nu stiu daca sa merg la politie: Nici nu stiu daca mi-a fost fura
t sau mi-a cazut. Am acte la el, cutie si factura. Ce spuneti sa merg sa depun plangere? Telefonul este Samsung galaxy S2.

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buna ziua,vreau sa va spun ca exista şanse sa va găsiţi telefoane furate doar dacă daţi peste un "hot" incult care nu ştie sa dezactiveze gps-ul si sa dea un simplu reset...vreau sa va spun ca in baza politiei romane,puteti astepta mult si bine,traim intr-o tara hoteasca cu o gramada de infractori...va urez succes pentru gasirea telefoanelor furate(sanse mici) si cumparati-va altele...puteti astepta mult si bine altfel,o zi buna tuturor

Unknown on august 13, 2015 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

deci pot sa mi iau adio de la telefon?am dat la politie toate actele ,cod imei nu am ,cum se poatye afla? nici politia nu stie .puteau sa l recupereze in 10 min cand lam declarat pierdut si stia si persoana in fapt .dar din moment ce nu am avut actele la mine am pierdut.cine ma poate ajuta sa mi aflu codu imei?

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com