Primavara din nou


      1 martie!!! O da!  Hai ca te asteptam inca de la inceputul iernii. Trebuie sa recunosc ca iarna nu este anotimpul meu preferat. Asa de bine as putea sa traiesc fara existenta acestui anotimp...! Afara cu iarna din tara! :P In afara de cateva zile in care pot sa ma bucur de zapada, nu gasesc nicio placere. Frig, ba chiar ger si inhaimureala permanenta. Ziua este mult prea scurta si totul parca este neterminat. Sa nu uitam totusi ca astazi este primavara! :) 

   Sa ne bucuram de prezent si sa lasam trecutul deoparte. Cel mai important moment din vietile noastre este ACUM. Cu totii stim ca din punct de vedere astronomic, primavara incepe o data cu echinoctiul  care, conform acestui site va incepe pe 20 martie in jurul orei 13:00. Asadar, chiar daca in calendar primavara incepe cu 1 martie, ea isi intra in drepturi doar dupa data de 20. Asta nu inseamna ca nu putem sa ne bucuram de aceasta zi si sa facem din ea o sarbatoare. 

   Nu stiu care este stilul tau preferat de muzica, dar acest videoclip iti ofera tot ce ai nevoie pentru o zi de primavara!  ;)



La cat mai multe primaveri incarcate cu frumos iti doresc! :) 

Adi.
  
@Pascu Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com