Ce zice lumea?
De cate ori ai abandonat un proiect sau nici macar nu l-ai inceput de teama ca vecina de la 2 o sa te judece sau o sa rada de tine? 

De cate ori ai vazut oameni care se grabesc sa se casatoreasca "ce zice lumea? Raman fata mare / flacau la mama?"

De cate ori ai tacut desi aveai dreptate intr-o conversatie cu parintele de la biserica de teama ca lumea o sa te creada un eretic? 

De cate ori ai vrut sa faci o schimbare radicala de look insa ce va spune lumea te-a oprit si ti-a decimat gandul? 

De cate ori ai vrut sa iti bagi demisia de la locul de munca pe care il urasti cu atata pasiune insa te-ai gandit ca ce-o sa zica lumea? "Ia uite-l si pe lenesul asta!" 

De cate ori ai vrut sa incepi o afacere, mica sau mare, insa teama de esec impreuna cu "ce o sa zica lumea" te-au tinut prins de locul ala de munca pe care il urasti? 

De cate ori ai vrut sa fii in rand cu lumea si ai luat o tigara doar ca sa nu fii mai diferit fata de restul grupului?  


De cate ori ai vrut sa inviti fata aceea in oras la o cafea insa gandul familia ta nu e de acord, te-a impiedicat? 

De cate ori ti-ai dorit sa ai un copil cu toate ca nu esti casatorit/a inca, insa gandul ca gura lumii nu s-ar mai opri, te-a speriat? 

De cate ori ai vrut sa fii tu cel care face primul pas pentru o impacare, insa gandul ca lumea o sa te vada ca pe cel mai slab, te-a impiedicat?  

De cate ori ai vrut sa iti faci un tatuaj insa gandul ca tanti Veta o sa manance ca " doar puscariasii isi fac tatuaje!"   


De cate ori ai vrut sa scrii o carte insa daca nu o sa fie una de succes, ce o sa zica lumea? Ca sa prinzi curaj, pana si Becali a indraznit sa scrie una... 

De cate ori?
 
Oare merita sa punem viata pe stop doar ca sa multumim lumea? Orice vis ai avea, incepe-l azi, incepe-l cu frica, incepe-l cu pasiune, incepe-l cu tot sufletul, doar incepe-l azi! Orice calatorie de 1000 de mile incepe cu un pas.


@Pascu Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com