Conspiratiile Noii Ordini Mondiale


   Poate unii dintre voi ati auzit despre Noua Ordine Mondiala si despre intentiile acestei organizatii care vrea sa conduca omenirea pana in cel mai mic detaliu; oricum, aceasta postare este adresata atat celor care stiu cate ceva (dar nu detaliat) dar si pentru cei care vor sa afle adevaruri socante!

   Am sa exprim aletoriu cateva idei expuse in filmul de mai jos:

  "Cutitul in mana unui criminal, poate sa fie foarte rau, insa acelasi cutit - in mana unui doctor poate salva o viata, asadar, cutitul nu este nici bun nici rau - este doar un cutit!" ;)

   Stim cu totii ca telefoanele ne sunt ascultate, dar stiati ca: "atunci cand apesi butonul rosu al telefonului, si crezi ca ai inchis, defapt se activeaza semnalul radio si microfonul - de la care se pot inregistra toate zgmotele de fundal si tot ce vorbesti dupa."

  "Nimeni nu citeste termenii si conditiile - dar nimeni nimeni!" Suntem de acord cu tot ce zic ei, dar nu ne intrebam niciodata mai mult, suntem destul de ignoranti cu ceea ce ni se intampla! In manipularea in masa este nevoie de un singur lucru, si acesta este ignoranta poporului!

"Statul aduna informatii despre populatie pentru un scop anume insa de cele mai multe, ori sunt folosite in alte scopuri!"

  Daca vrei sa vezi acest super documentar, si nu ai timp suficient, revino alta data pentru ca dureaza o ora si jumatate si nu cred ca o sa poti sa te dezlipesti o data ce incepe! ;)


@Pascu Adrian

9 comentarii:

Laur on noiembrie 09, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Momentan n-am timp sa urmaresc documentarul, dar din descriere pare destul de interesant. Daca esti pasionat de "Teoria Conspiratiei" vrei sa iti pui putin mintea la treaba iti recomand urmatorul documentar.

sebas spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

that's what i'm talking about !

Adrian on noiembrie 09, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cand o sa am ceva timp liber, am sa trec sa urmaresc si documentarul de la tine!
Mersi!

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Citeste despre proiectul Blue Beam. O sa iti placa. De asemena si despre HAARP.

roryta on noiembrie 10, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

interesant... voi reveni..

Adrian on noiembrie 10, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok! poti veni oricand, blogul este deschis non stop! :)

overshift on noiembrie 12, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asta cu New World Order nu e ceva nou...era pe un blog un video cu The Soviet Story. Uite-te acolo sa vezi ce se intampla si gandestete la ce se intampla acuma si ai sa vezi ca singura si singura diferenta e ca esti liber si totul se face mai subtil :). Noi astia mai de rand nu vom stii niciodata, putem doar presupune, in schimb exista something up there care zic eu ca exista, Dumnezeu.
Cum zicea si Blaise Pascal...Daca eu cred in el si defapt nu exista, n-am pierdut nimic! Dar daca eu cred si el exista, ies invingator! - si desigur daca n-ai crezut in el..habar n-am ce se intampla :)) probabil you go to hell

Andreea Toma on noiembrie 22, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Din pacate n-am timp sa vizionez acum filmul, insa stii care e dilema mea in legatura cu dezvaluiri de genul asta? Sunt reale sau sunt forme de manipulare asemenea celor despre care se pretinde ca ar fi? Poate sunt putin pe dinafara, din moment ce n-am vazut filmul, dar dilema ramane.

Flaviius on noiembrie 22, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hmm...foarte buna intrebarea ta Andreea. Trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit niciodata la asta! Nu stiu ce sa zic, se poate sa fie inca o parte a manipularii, si noi sa nu ne dam seama, sa avem impresia ca stim adevaruri, pe cand noi suntem defapt... departe.

Acest film insa, m-a facut sa cred ca nu este vorba de o alta ramura a manipularii, pentru ca multe persoane considera ca aceste lucruri sunt utile, si ca sunt prezentate intr-un mod patetic, ca nu e chiar asa de rau precum se prezinta...

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com