Titularizare 2013 - o lupta necurata?    Pentru ca este foarte important sa faci ce-ti place, mi-am zis ca ar fi bine sa ma inscriu din nou la examenul de titularizare de anul acesta. Prima experienta in acest sens a fost in 2009 in judetul Brasov. De atunci, s-au mai schimbat cateva lucruri, de mai multe ori, ca sa nu ne plictisim.

   Ce a fost nou acum si mi-a ridicat un semn de intrebare, a fost introducerea codurilor de bare nominale. De ce rahat ne mai pitim coltul foii de examen daca lipim apoi codul de bare nominal peste? Daca tot voiau sa introduca coduri de bare pentru a nu se pierde foile de examen, puteau fi unele unice insa nenominale. Miroase a ceva aici!

   Alt lucru dubios ce se petrece pe site-ul titularizare.edu.ro, este ca posturile pe perioada determinata, atat cele complete cat si cele incomplete, dispar din cand in cand. Nu am vrut sa ma pronunt initial, am crezut ca nu caut eu unde trebuie; dupa ce am citit insa o postare de pe grupul "TITULARIZARE" de pe facebook care suna asa:
"Buna ziua! Sunt intr o mare dilema: cum se poate ca acum 5 min sa existe un post la o scoala pe lista de suplinire si in cateva minute sa nu mai existe? Este inadmisibil asa ceva! Dupa ce ca suntem atat de chinuiti si nu ne titularizam, pierdem sansa de a ocupa un post de suplinire bun ca vin altii cu pile si dispare din lista."

 mi-am dat seama ca nu sunt singur, mai ales dupa raspunsurile altor persoane care confirmau acest aspect. Parerea mea este ca posturile inca sunt vacante "oficial" insa edu.ro dezinformeaza candidatii pentru a nu se mai prezenta la sedinta publica din 14 august. Daca citesti articolul asta inainte de 14/08, du-te oricum la sedinta. Site-ul ala e o gluma!

   Aici, fiecare razbate cum poate, nu are nicio importanta cine e mai bun ci doar cine da mai bine. Daca vrei tu sa fii integru, ori trebuie sa fii un pui de geniu ori sa fii un bun rabdator.   
   Nu stiu daca mai are sens sa tragem alte concluzii, fiecare poate sa le traga pe ale sale, zic.

Mult succes!
Adi
@Pascu Adrian

2 comentarii:

Dan Smuleac on august 10, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

in 2001 am intrat in invatzamant si am fost dezamagit din start , in primul am mi-au luat cinci ore din catedra,a venit barbatul unei profesoare si
a mai primit inca o catedra, bineinteles orele nu le facea ,in al doilea an am luat 8,60 ,dispareau atunci posturile zilnic,stiim ca multe ore nu se publica,,, am mai stat un an si m-am scarbit de potlogarii si de unii colegi, am intrerupt cinci ani invatzamantul,m-am reintors, am facut lucrari de minim opt si nu am primit numai note de cinci si sase,am prieten caruia i s-a oferit post contra 3000 mii de euro,asa se fac unele titularizari,,,

Adi on august 10, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dan Smuleac
Multumesc ca ai impartasit cu noi experienta ta din invatamant. De data asta am luat si eu putin peste 5 si, din motive personale, nu am reusit sa ajung sa fac contestatie. La fel ca si tine, ma asteptam la o nota ceva mai mare. De regula nu ma supraapreciez, de aceea tind sa cred ca se putea si mai bine.
Acum, astept sedinta publica din 14 august sa vedem ce posturi ascunse se vor mai redescoperi.

Stau si ma intreb: Oare nu avem legi si pentru magariile astea? Prea pe fata se fac toate...

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com