Cea mai veche meserie


       Cea mai veche meserie din lume se crede ca ar fi prostitutia chiar daca unele surse afirma ca - "in urma unui studiu realizat de Universitatea Harvard, prima indeletnicire a oamenilor este gatitul, intrucat hrana bine preparata le asigura energia necesară activtatilor complexe." Am vazut mai multe studii tampite ale acestei Universitati care m-au convins ca nu fac altceva decat sa incerce sa socheze prin afirmatii care nu pot fi niciodata probate (si nici infirmate).

   Dexul ne spune ca "prostitutia este o fapta (infractionala) comisa de femeia care practica relatii sexuale cu diverse persoane pentru a-si procura mijloacele de existenta."

   Lucrurile incep sa se schimbe, si prostitutia incepe sa nu mai fie o fapta infractionala in unele state ale lumii; daca e bine sau rau - fiecare e liber sa creada ce vrea. In orice lucru rau exista si parti bune, poate chiar si invers din pacate- sunt lucruri aparent bune care ascund atrocitati!

   Chiar si din Biblie aflam despre prostitutie prin diferite pasaje, cel mai marcant fiind cel cand Maria prostituata este aparata de Isus Hristos. Este destul de clar ca prostitutia  isi are origini mult mai vechi si ca acele intamplari descrise in Cartea Sfanta nu erau primele!

libertatea.ro
   Daca am fi ceva mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru, ne vom da seama ca pana si cele mai consacrate melodii ale folclorului romanesc ne infatiseaza fetele care umbla dupa mai multe...lucruri, daca ma intelegi ce vreau sa spun! :) Sa pun si versurile la care am facut referire:

  " Inflorit-a, inflorit-a rugutu
Lasati-mo, lasati-mo dragutul
Nu m-o lasat de urata
M-o lasat c-am fost parata

Parata, parata de doi ficiori
Ca le-am fost, ca le-am fost draga si lor
Parata de doua fete
Prost ii badea ca le crede"

   Cel mai probabil, unii o sa sa ma judece si o sa spuna ca mintea mea ar produce inadvertente, si ca defapt acest cantec este unul care isi propune cu totul si cu totul altceva  (Sa ne simtem bine:)); De acord! Orice melodie poate sa isi propuna orice - insa mesajul aici nu poate sa fie altul decat ca  daca - o fata se iubeste cu mai multi baieti - este foarte tare pentru ca...poate! Ce? te oftici ca nu poti sa ai si tu mai multi baieti?     
   
   Nu de mult timp, am auzit (fara sa vreau) o discuti intre doua fete, (insa nici ele nu pareau stanjenite de prezenta mea in preajma lor). Una dintre ele fiind casatorita afirma: 
   - Ahh Ce noapte am avut cu sotul meu!  - iar cealalta, ca un copil invidios vrand sa fie mai presus spune:
   - Ce te dai mare fata atata? eu azi noapte am avut mai multi decat ai avut tu toata viata!

   Aceasta conversatie probabil ca este una izolata, si nicaieri in lume fetele nu se dau mare cu asa ceva...sau poate intre timp principiile de viata au fost deformate incet incet ca lumea noastra ignoranta sa nu sesizeze tranzitia. 
   Eu asa stiam ca o fata care se culca cu mai multi barbati in acelasi timp se numeste curva, si chiar daca ai avut o scapare  nu este niciun motiv de lauda, dimpotriva - o rusinica!

   Pentru cei incantati de ideea prostitutiei nu uitati sa profitati de super oferta distinsei doamne de mai sus de 25% reducere! :)

  

   
@Pascu Adrian

12 comentarii:

Irina Binder on noiembrie 08, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Meseria asta a aparut inca de pe vremea Neanderthalilor.
Ele erau prea firave ca sa vaneze...dar barbatii vanau si aveau papica. Asa ca, ele isi ofereau serviciile pentru mancare.
In fine, barbatii au fost mereu in dezavantaj, pt ca au dat si papa si placere :))

Mai nasol e ca asa a aparut obisnuinta, care dupa milioane de ani s-a numit "casatorie".

Adrian on noiembrie 08, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ce istorioara frumoasa! din acelasi motiv mi-a placut "Istoria" - datorita profesorilor care au stiut sa faca lectiile frumoase! (la fel cum ai facut tu acum)

C.L.M. on noiembrie 08, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cea mai veche si cea mai riscanta meserie:))

Adrian on noiembrie 08, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

De ce riscanta? e ca la tombola mai degraba...poti "castiga" diferite boli! :>

C.L.M. on noiembrie 09, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

:)) pai de aia e riscanta:-j nu stii cu ce fel de boli te alegi:-j

sebas spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

irina, nu stii ce vorbesti...adica ..mai de graba..nu stii ce copy.. si dai paste aici..

Adrian on noiembrie 09, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

La ce te referi Sebas cand spui asta?

StafidutZ on noiembrie 09, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Este ce-a mai veche,periculoasa,banoasa meserie...

cristian on noiembrie 10, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Curva este femeia care se culca cu mai multi barbati si pe urma se lauda.

overshift on noiembrie 12, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fetele nu mai sunt ceea ce ar trebuii sa reprezinte feminitatea!

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

.....S-o gasit romanul care sa le spuna celer de la Harvard ca sunt prosti....noi trb sa intelegem ca datorita unor "conducatori" suntem cu zeci(poate chiar sute) de ani in urama fata de anumite tari.
Prostitutia...mhhhh...nu poti spune sigur ca ea a fost prima meserie ...pentru ca nu ai fost acolo....cat desprea:gatit,vanat...etc exista documente,obiecte,izvoare istorice care sustin acest lucru..."in urma unui studiu realizat de Universitatea Harvard, prima indeletnicire a oamenilor este gatitul, intrucat HRANA BINE PREPARATA LE ASIGURA ENERGIA NECESARA ACTIVITATILOR COMPLEXE "---crezi ca ar fi putut face cineva ceva fara energie ...gandit putin logic....
"Dexul ne spune ca "prostitutia este o fapta (infractionala) comisa de femeia care practica relatii sexuale cu diverse persoane pentru a-si procura mijloacele de existenta."

Flaviius on noiembrie 20, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Draga "Anonim"...asa cum ti-am oferit dreptul ca tu sa iti spui o parere despre ceea ce am scris mai sus, la fel am facut-o si eu - este parerea mea, si poti sa nu fii de acord cu mine.

In legatura cu studiile celor de la Harvard - sunt unele, care sunt efectuate de studenti si sunt niste studii care nu pot demonstra nimic concret si nu au nicio valoare.

Sunt de acord ca tara noastra este in urma cu 50-100 de ani fata de alte tari. Insa asta nu inseamna ca poti sa desconsideri intreaga populatie. Sunt de asemenea oameni foarte capabili in aceasta tara, care ajung "sefii" acelor oameni care provin din tari dezvoltate pe care tu aproape ca ii venerezi.

Aici e greseala noastra, a multora dintre romani...tot ce vine de afara, le luam de bune, fara sa le mai incercam...Nah! daca a zis englezu' inseamna ca asa e! Refuzam sa mai gandim, si ne indobitocim.

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com