21.12.12 a venit insa sfarsitul lumii intarzie sa apara


Da, cum va spuneam! cand m-am trezit nu mai dormeam. Si daca ne-am trezit si suntem inca in viata, ori suntem extrem de norocosi, ori prezicatorii sunt de 2 lei (vechi). Noua Zeelanda a trecut deja de periculosul Sfarsit al lumii prezis de catre prietenii nostri mayasii, si sunt bine cu totii.

Sunt convins ca nici tu nu credeai ca va avea loc acest fabulos sfarsit in aceasta zi din decembrie 2012. Ma intreb... oare sunt persoane care au crezut, sau au avut vreun gand ca ar putea exista asa ceva? Cel putin pentru cei care se declara crestini, este mult prea clar ca este imposibil sa se stie cu exactitate momentul cand lumea va ajunge la un sfarsit. 

Butonand telecomanda, m-am oprit la un canal de stiinta (nu mai stiu exact care), unde erau prezentate cateva familii de americani ce se pregateau pentru un eventual sfarsit. :) Acestia si-au achizitionat containere pentru depozitarea mancarii, urmand sa le ingroape -  pentru a se afla "in siguranta". De asemenea si-au cumparat arme mai ceva decat o unitate militara din Romania. Erau dintre ei care si-au vandut majoritatea bunurilor pesonale incercand sa para realisti. Din punctul meu de vedere, acesti oameni sufera de paranoia... 

Ce ar fi daca nu ar mai pleca nimeni urechea la aberatiile prezicatorilor si nu le-am mai umple conturile cu bani accesand site-uri sau prin orice alte metode. Sunt curios cand va fi urmatorul termen pentru Sfarsitul Lumii si ce nebun se va afirma cu aceasta ocazie. :)

Cu respect, Adi :D
@Pascu Adrian

1 comentarii:

Natural on decembrie 30, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pe langa urarile de sanatate, spor in toate si sarbatori blogosfericite si imbelsugate, ai de la mine o recomandare, dar si o leapsa de ajun.

Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com