Indrazneste mai mult in 2013!


   Inca o data este 1 ianuarie. De data aceasta pentru anul 2013. Mai adaugam un an la numaratoare. Pentru ca fiecare sfarsit inseamna de fiecare date si un nou inceput, avem de asemenea ocazia de a ne reinnoi, de a ne pune in gand, cu voce tare sau pe foaie - aspiratii noi; putem intotdeauna sa indraznim mai mult, cu mai mult elan de fiecare data.

   Daca nu ai niciun plan, nicio aspiratie, catre ce te indrepti? Ce faci in pasii imediat urmatori? Plutesti in deriva... Unii spun ca timpul le rezolva pe toate si ca lucrurile merg de la sine, ca avem un destin in care noi suntem ca niste obervatori, nu putem sa influentam in niciun fel. Nimic altceva decat niste programari sociale bine inradacinate in subconstientul nostru. Orice decizie pe care o iei, este mai buna decat sa nu faci nimic, caci si daca faci o greseala, ai invatat ceva. Indrazneste si viseaza!

   Ca sa profitam ca astazi este 1 ianuarie, am putea sa ne fixam niste obiective indraznete pentru anul 2013, sa le scriem pe o foaie pe care sa o punem undeva la vedere, sau sa facem un colaj de fotografii ce reprezinta visurile noastre si pe care sa-l punem ca wallpaper pe desktop. Inainte de a trece la treaba, incearca sa trasezi in detaliu ce anume iti propui pentru acest an, si nu ezita sa iti doresti mai mult.

   Oare ce poate sa-si doreasca un om intr-un an?  Nu incerca sa fii modest sau timid, trece pe foaie cu lux de amanunte ce anume vrei de la acest an - 2013; Fa in fiecare zi ceva care sa te conduca spre realizarea acestora! Daca vrei sa iti insusesti un nou obicei sanatos, sunt necesare 21 de zile de repetare pentru a crea legaturi intre neuroni dupa care noul obicei este deprins si executat cu usurinta.

   Daca doresti, poti sa treci un obiectiv chiar mai jos intr-un comentariu. Cine stie, poate dai idei si altor cititori!

   La multi ani plini cu vise realizate iti doresc! 
                                                                            Adrian
@Pascu Adrian

1 comentarii:

Cris-Mary on ianuarie 07, 2013 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

La multi ani si la cate mia multe realizari marete iti doresc! Sa fie un an asa cum iti doresti! Toate bune !

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com