Vineri 13, Paris - Parearea poate sa fie spusa dar nu impusa!Dap, de data asta am simtit nevoia sa imi exprim si eu parerea. Avem dreptul la exprimare libera... inca! De ce am spus inca, o sa vedeti in videoclipul postat aici

Vad ca e o adevarata isterie pe facebook legata de tragedia din Paris. Nu am sa pot sa inteleg vreodata frustrarea omului care se intreaba retoric si public: "De ce si-au schimbat dom'le romanii poza de profil cu steagul Frantei, de ce sunt ei solidari? Da' ce, francezii au fost solidari cu noi cand a avut loc incediul din Colectiv?"  Pai ce ma...?  solidariatatea noastra e negociabila. Suntem la nunta cu obligatii? Daca nu a venit la mine, atunci nici eu nu ma duc la el...?  Plus ca ce s-a intamplat in Paris are un caracter diferit fata de cele intamplate in clubul Colectiv din Bucuresti. 

Bineinteles ca, la fiecare eveniment, sunt printre ei si oameni care nu stiu ce si de ce, totusi unii isi modifica poza de profil fara sa stie ce s-a intamplat. Este cool...arata mai bine. Atat despre ei totusi. 

Mai fratilor, daca omu' simte ca vrea el sa-si arate afectiunea vizavi de familiile victimelor, ce-ai tu impotriva? Esti tu asa scandalagiu de fel si de preocupa tare ce gandeste si ce face vecinu'? E capra lui, tu vezi-ti de a ta! Aaa, ca nu a considerat ca trebuie sa isi schimbe poza de profil pentru tragedia petrecuta in capitala, e strict alegerea lui, sau poate ca are motivele lui. Crezi ca stii tu toata povestea? Poate nea' omu' asta locuieste acolo, poate are familie sau prieteni in Paris. Crede-ma, nu stii tot!

Si ultima chestie ce-o am pe suflet. Asa tare s-au aprins unii in discutii incat eu am avut senzatia ca asta e ultima problema pe Pamant. O rezolvam si pe asta si gata, mergem in vacanta forever!  Nu zic ca trebuie sa ne abtinem, zic doar ca parerea noastra nu trebuie sa fie universala. Parearea poate sa fie spusa, nu si impusa!

Ca sa inchei intr-un ton mai cald, doar un pic mai cald pentru cei cu gura mare: "Daca poti sa spui ceva bun, constructiv, spune-o! Daca nu, mai bine taci!"

Adi@Pascu Adrian

1 comentarii:

Oana Alexandru on noiembrie 15, 2015 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Foarte frumos articol,iti impartasesc parerera,solidaritatea nu e negociabila,iar ce s-a intamplat in Paris este un cosmar.Si eu sunt printre cei care mi-am schimbat poza de profil,iar poza de coperta am o fotografie cu mine la Tour Eiffel. Asa am simtit. O zi frumoasa iti doresc

Oana http://unghiutele.blogspot.ro/

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com