Profețiile Rromâniei



    Cam așa sună viitorul țărișoarei noastre dragi. Oricum, confuzia prezentată în imaginea de mai jos este deja existentă demult prin Europa...aceasta fiind doar o ilustrație a realității.
    

   Am mai spus-o și cu altă ocazie și mă repet - probabil în viitorul nu foarte îndepărtat, România își va dubla „R-ul” pentru a nu deforma imaginea reală a ceea ce reprezintă.
@Pascu Adrian

7 comentarii:

Doina on octombrie 25, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

La "reacţii" nu merge să bifez "neinteresant" pentru simplul fapt că mă interesează,pentru că sunt româncă şi nu-mi convine să fiu amestecată în aceeaşi oală cu personaje de slabă calitate, indiferent de etnia lor. Nu pot să aleg varianta "îmi place" din acelaşi motiv ; chiar nu e plăcut să ştii că eşti reprezentat astfel. Varianta "super tare!" ar însemna că sunt în extaz,leşinată de plăcere ceea ce nu e cazul. Aşa încât am preferat comentariul. Păcat că nu-i vine nimănui o idee pentru a schimba lucrurile în bine.

Flaviius on octombrie 25, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ai ales varianta corectă...defapt, orice persoană care nu se încadrezaă în sumarele reacții așezate de mine, este liber să își spună părerea printr-un comentariu - așa cum ai făcut și tu!
P.S: până acum nu am oprit/șters niciun comentariu (decât la cerere)!

Mihai on octombrie 25, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Este trist, dar cat se poate de adevarat. Culmea cea mai mare este ca tiganizarea Romaniei este opera rromilor care au condus (si inca mai conduc) Romania. A auzit cineva termenul rrom inainte de 1990 ?! Eu nu, insa Iliescu, Nastase (poponete, nu altul) si altii au transformat tara in cloaca de acum. Si daca tot vorbim "de acum", azi regele Mihai a vorbit in fata parlamentului romanesc; Basescu si tot guvernul nu a catadicsit sa raspunda invitatiei. La o singura intrebare ar trebui sa raspunda: "De ce nu au venit sa asculte discursul regelui ?"; au primit ordin de la "imparatie" ? Regele Mihai si, mai ales, antecesorii lui, Carol I si Ferdinand, au scos Romania din Evul Mediu, insa despre epigonii zilelor noastre nu va vorbi nimeni in vecii vecilor. (apropos, nu sunt regalist)

Flaviius on octombrie 26, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Este vorba despre educația lor înainte de toate, nu au venit pentru că au „treburi mai importante”. După părerea mea - cea mai bună formă de organizare este Republica Constituțională - așa cum a fost formată America la început, însă ne vom afunda într-un control absolut (MANIPULARE) ce ni se pregătește de ceva timp, păcălindu-ne singuri ca suntem liberi prin democrație...

Poți găsi aici un articol despre asta - http://trebuie-sa-asculti.blogspot.com/2011/10/democratia-falsa-libertate.html

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Foarte dragut, Odorica

C. on octombrie 28, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

De fapt, da. Cuvântul "rrom" exista dinainte de anii '90 cu mult. E un cuvânt provenit din limba ţigănească, care înseamnă "om".
Faptul că "rrom" seamănă ca aspect cu "România" e o coincidenţă. Poate doar faptul că după 1990 au început să fie numiţi astfel nu e o simplă coincidenţă, profitând de asemănarea celor două cuvinte... Poate.

Îţi mulţumesc pentru vizită! Te mai aştept şi altădată.


Miss C.
:)

eu:* spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai inapoi la mami!!!

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com