Alcoolismul la femei


   Intr-una din zilele frumoase de primavara, in care ne adunam cu vecinii in fata blocului, se zaresc la capatul strazii doua femei care se tin la brat reciproc; cand se apropie se poate observa - o batranica zvelta si o femeie cam la 40 de ani la 1.50 si vreo 90 de kg - acestea se clatina bine de tot, iar cand ajung in dreptul nostru, grasuna pufneste in ras atat de tare, incat nu se mai poate tine pe picioare, drept urmare cade in fund si nu se ridica pana nu isi termina portia de ras, apoi... ridica-te daca mai poti! Dar pentru asta sunt prietenele nu? sa se ajute cand se imbata ca niste scrofite!

     Cand vezi un barbat beat - zici: "uite un prost!", dar cand vezi o femeie beata se schimba situatia - totul este mai plin de insemnatate, aceasta parca isi pierde din demnitate si din tot ceea ce o reprezinta ca si femeie. 
   Ce-ar fi daca, printre preferintele femeii, in afara de alcool, aceasta ar detine si alte calitati precum o gura spurcata? ar fi femeia fatala nu? O femeie care poate sa te injure 5 minute fara sa se repete, este dorinta oricarui barbat. Ma intreb de multe ori, cum poate o femeie "sa-si bage" ceva ce nu-i apartine...probabil  ca imprumuta instrumentul de la vecinul de langa casa care niciodata nu o lasa.
    Deci, daca ai de gand sa bei ca un barbat, atunci s-ar putea sa sfarsesti aratand ca unul. Mult noroc in orice decizie vei lua. Eu, impreuna cu cateva companii care produc bere va recomandam sa consumati alcool responsabil!
@Pascu Adrian

7 comentarii:

ionut21z on iunie 13, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Foarte frumos spunsa intamplarea!
Like!

@ddy on iunie 14, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erai si tu in fata blocului atunci cand s-a intamplat?

ionut21z on iunie 14, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nu eram dar mi-au povestit baietii si stiam ca ocupatia asta o au femeile astea doua care de fapt sunt nora si soacra...

Helen spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Trebuie totusi sa apreciem ca soacra se intelege cu nora! Este un lucru MARE! Deci, nurori, ca sa va intelegeti bine cu soacra, imbatati-o si va deveni cea mai amuzanta femeie! :))

sebastian petre spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"Mereu ne plangem de faptul
Ca lumea este rea
Uitatand ca si noi traim ca ea in ea,
NU ACCEPT SA FIU UN SUBALTERN
DEIA PE STICLA MEA DE-ALCOL SCRIE : UZ EXTERN"

Mimi on noiembrie 24, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Indiferent că e femeie sau bărbat nimănui nu îi stă bine beat criţă.

Pascu Adrian on noiembrie 25, 2011 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mimi: Evident ca nici unui om nu0i sta foarte bine beat crita, insa in societatea contemporana, alcoolismul la femei este mai condamnat...

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com