Ziua internationala a ciocolatei


   Stiati ca astazi, 11 iulie, este Ziua Mondiala a Ciocolatei? Desi se sarbatoreste deja pentru a 18-a oara, fiind declarata de francezi in 1995, eu am aflat de existenta zilei ciocolatei de abia astazi, prin intermediul  retelei de socializare - facebook. Tot pe facebook am aflat cu cateva zile in urma (pe 6 iulie) si despre Ziua Internationala a Sarutului (care era serbata pana de curand numai in Marea Britanie).  Desi primul impuls in legatura cu acest gen de sarbatori a fost de repulsie, imediat am realizat ca sunt de bun augur, pentru ca ne dau prilejul sa ne amintim de lucruri placute din viata noastra; ne ajuta sa ne oprim din iuresul cotidian pentru a savura momente frumoase. Chiar daca ziua sarutului a trecut, este permis oricand sa va reamintiti de lucrurile care conteaza. Asadar, sarutati-va mult pe saturate si testati un nou sortiment de ciocolata oricat de des este posibil.
@Pascu Adrian

5 comentarii:

Lyrics spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mmmm!! Bun-bun ciocolata! Sărbătoresc imediat cu o porţie MAAAREEE! de ciocolată amăruie(...nu prea e voie mai ales la ora asta dar dacă e sărbătoare, atunci ne sacrificăm !).

Adrian Pascu on iulie 11, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Am auzit pe multi azi spunand ca ar manca si nu au voie! Doar o data pe an e ziua ciocolatei! azi ne permitem! :D

Anonim spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

:)) nu stiam ca ieri a fost ziua ciocolatei, dar se pare ca creierul meu stia. mi-a fost pofta, asa ca am sarbatorit cu fast :)

Adrian Pascu on iulie 13, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Totul se intampla cu un rost Tina! fara nicio informatie, tu poti sa simti ce este important! :)

cum sa slabesti on august 27, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Foarte interesant articolul!

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com