Premii garantate - negarantate


   Cat am zice ca noi nu, ca noi stim, ca noi bla bla bla... promotiile si micile rahaturi ne atrag din cand in cand. Chiar daca nu avem nevoie decat de 2 beri, cumparam uneori 4 ca sa o primim pe a 5-a gratis! Facem si noi afaceri, nu? :) Chiar daca stim ca nimic nu e gratis, ne mai lasam pacaliti uneori nazarindu-se in mintea noastra ca am facut o "combinatie". Apoi, in scurt timp, realizam ca am exagerat cu unele cumparaturi, sau calitatea produselor lasa de dorit.

   Pentru mine este foarte clar ca produsele aflate in promotie, in 90% din cazuri au o anumita problema  -> daca sunt produse alimentare este foarte probabil ca in curand vor expira sau pur si simplu se vrea o crestere  in vanzari, din care, cu siguranta nu cumparatorul iese in avantaj; daca sunt produse nealimentare, este posibil ca materialele din care sunt facute sa fie de o calitate indoielnica. In general recomand sa va feriti de promotii, iar daca alegeti sa va combinati, ganditi-va de 3 ori cel putin inainte.

   Alta tiganie in ceea ce priveste o falsa promotie se face atunci cand cineva vrea sa vanda un obiect, dar nu iti lasa suficient timp sa il analizezi sau sa te gandesti mai bine daca il vrei sau daca ai nevoie de el. Nici de data aceasta, graba nu face exceptie si - strica treaba!

   Ultima chestie in care am crezut ca merita si m-am bagat, a fost scrierea de articole pe teme date. Blogawards anunta premii garantate pentru a scrie advertoriale. Am considerat ca un stick de memorie si un tricou, sunt chestii care nu mi-ar strica, asa ca am purces la scris. Cum premiile garantate au intarziat sa apara, am trimis un email catre Blogatu (persoana responsabila cu aceste premii), sa aflu detalii. Intr-un final am inteles ca posta e de vina... Posta Romana a ratacit tocmai coletele mele.

   Intamplarea a facut ca, in proiectul ce s-a desfasurat in Estonia vara aceasta sa participe si alti 3 craioveni  (asemenea lui Blogatu) printre care si Oprean Alexandru. Discutand cu acesta, am ajuns si la subiectul bloguri si castiguri. Inevitabil am ajuns la subiectul premii garantate pe blogawards, apoi i-am povestit  ca am scris si eu 2 articole pentru care asteptam de vreo 3 luni un amarat de stick de memorie si un tricou.

   Din spusele lui Alex, am aflat ca, fiind craiovean, nu mai era nevoie ca stick-ul sa fie trimis prin posta si ca ar fi putut foarte usor sa se intalneasca undeva in oras pentru a-l inmana direct, pentru ca e mult mai simplu si logic astfel, dar ca, Blogatu l-a amanat atat de mult incat i s-a luat si a renuntat. Asadar, fiti cu bagare de seama ca premiile garantate se pot dovedi uneori a fi cam negarantate...

   Sunt curios daca mai sunt bloggeri care s-au bagat in "afaceri" de genu' si au patit ceva asemanator...!?
@Pascu Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com