Nu lasa pe maine ce poti face azi   "Se spune ca, odata, o broasca a incercat sa traverseze, din saritura in saritura, un drum prafuit. Dar dupa o saritura, a aterizat intr-o urma adanca de roata, lasat de numeroasele vehicule care trecusera pe acolo. In zadar a sarit broasca incoace si-ncolo, incercand sa escaladeze peretele abrupt, care o tinea prizoniera. In cele din urma, s-a intamplat ca un grup de broaste, prietene de-ale ei, au trecut pe acolo si au inceput sa o incurajeze sa iasa afara din groapa. 

- Nu pot, a raspuns ea deznadajduita, am incercat, si iar am incercat, si iar am incercat, dar pur si simplu, nu pot!
   Prietenele ei cu ochi bulbucati, au staruit de ea ca sa se razgandeasca si sa incerce din nou, dar broscuta noastra a refuzat. 
   In cele din urma, prietenele ei au plecat si au lasat-o in nenorocirea si amaraciunea ei. Mai tarziu, in aceeasi zi, au intalnit-o topaind vesela pe malul raului.
- Credeam ca vei ramane pentru totdeauna in groapa aceea. Cum ai reusit sa iesi afara din ea? au intrebat ele cu vadit interes?
- A trebuit sa ies, a raspuns broscuta noastra, venea camionul!"

   De ce trebuie sa asteptam camionul sa ne ameninte. Nu e mai bine sa facem o schimbare inca dinainte. Poate ca esti intr-o urma de roata, intr- groapa, insa daca ai suficienta vointa, poti sa iesi de acolo. Nici un alt timp nu este mai potrivit decat ACUM.

Inspirata din "Secretele comunicarii" de Nancy L. Van Pelt


@Pascu Adrian

2 comentarii:

oprean on septembrie 06, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

M-ai nimerit aici...Cam asa sunt eu intotdeauna...cateodata astept chiar sa treaca camionul peste mine :))

Pascu Adrian on septembrie 06, 2012 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Asta este o problema ce ma apasa si pe mine... Incerc sa invat sa aman mai putin! :D

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com