Ne intoarcem de unde am plecat


 Cam tuturor ne place mai mult ce are vecinu', ni se pare ca viata altora e mai frumoasa si vrem mai mereu sa sa fim in alt loc. In mare parte suntem mereu nemultumiti. Pacat ca putini reusesc sa iasa din zona lor de confort pentru a rupe lantul mahnirilor. Cred ca toti am observat ca ne intrecem in tehnologii, ne complicam existenta si ne incurcam mintea in fel si fel de lucruri si ganduri. De cele mai multe ori, cea mai buna metoda este cea mai simpla. 

Tu ce alegi?
  Cel mai bun exemplu in ceea ce priveste intoarcerea la origini vizeaza stilul alimentar. Noi romanii, am putea sa fim recunoscatori americanilor, predecesori ai unui stil alimentar dus intr-o extrema greu de atins. Uneori este bine sa nu fii cel mai "avansat"! Observ ca in orasul Nehoiu (Buzau) din ce in ce mai multe persoane  sunt interesate de o alimenatie mai sanatoasa imbinata cu practicarea unui sport. Felicitari! Pana la urma, esti ceea ce mananci! chiar daca eu nu-mi amintesc sa fi mancat o bomba sexy! :D.

   Bineinteles ca doar dieta, nu te face neaparat sa arati ~ si mai ales sa te simti ~ mult mai bine daca nu este atasata unui program sportiv. Si in aceasta sfera, pe scara evolutiei acestui domeniu, s-au inventat zeci, chiar sute de exercitii sportive care mai de care mai sofisticate. In cele din urma s-a constatat ca cele mai eficiente sunt cele elementare, facute cu miscari cat mai naturale ale corpului.

    Pe langa stilul de viata ce include alimentatia si practicarea unui sport, o alta intoarcere la origini ar fi aceea a apropierii de natura. Aici bineinteles ca parerile sunt impartite, si fiecare are dreptate... sau nu. Sunt multe persoane care dupa o viata traita in buricul orasului, nestiind cum arata macar ţâţa vacii sau cum trebuie lucrat pamantul, indraznesc sa se mute din imperiu undeva la tara. 
  
   Cateodata pare asa de greu sa faci o schimbare incat preferi sa mai amani un pic. Faptul ca amani un pic, si inca un pic tot o decizie este, aceea de nu schimba nimic! :)

   Iti doresc sa ai mai mult curaj!
Adi J
@Pascu Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com