-Vrei sa vii cu mine in Italia?


M-a intrebat un coleg de munca, ceva mai candriu ce-i drept. Raspund ca da, vreau! doar ca sa vad ce poate sa dea din el...
- Nu ai sanse! Nici eu nu am sanse! imi zice nebunul. Desi suna a gluma probabil, el a vorbea cat se poate de serios. Era genul de om pe care, la prima vedere, ai zice ca e si pacat sa te superi. 
Cu alta ocazie, neavand ce face, mi s-a facut mila de el si i-am dat o cartela sim pe care nu o mai foloseam de ceva vreme si de care el spunea ca are nevoie. Fara sa imi dau seama ca mai am cateva numere salvate pe sim... unul dintre ele fiind "Dn avocat" (un prieten de la bloc care a terminat studiile la drept si pe care noi il porecleam asa inca din timpul facultatii), nebunul ia cartela, face reincarcarea de rezerva si ii scrie:  
"Domnule avocat, imi cer scuze ca va deranjez insa cu stima va rog daca puteti sa imi trimiteti si mie 5 euro pe numarul acesta. 
cu respect, Adi P." 
 Il invit pe "Dn avocat" sa confirme povestirea si sa vina cu alte detalii pe care este posibil sa nu le mai retin. Intamplarea a avut loc acum aproximativ 7 ani pe vremea studentiei. 

De data asta este 
Cu respect...

chiar din partea mea, 
Adi! :)


@Pascu Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com