Cum sa te plictisesti... (partea l)


...cand viata este plina de surprize de tot felul? Dupa cativa ani in care ma tot gandeam la o varianta prin care sa plec pe treaba mea undeva in Anglia sau intr-o tara ceva mai dezvoltata (doar din anumite puncte de vedere insa), imi iau inima in dinti, caut un loc intr-o masina pe blablacar care sa ma duca pana in Londra si nu mai ramane decat sa ma pregatesc sa plec in viata. 

Chiar inainte cu doua ore ca masina sa ajunga la mine, mergeam in slapi pe coridoarele cladirii in care am stat pentru o vreme. O colega ce se afla inaintea mea, schimba brusc directia de mers si degetul mic al piciorului drept se izbeste cu putere in calcaiul ei. Drept urmare, acesta a parasit conformatia prestabilita de mama natura si a inceput sa se uite piezis, da' rrau de tot!  Degetul a fost dislocat... acum cateva zile am aflat ca a fost si rupt.
Sansa a fost de partea mea, in aceeasi cladire cu mine aflandu-se un medic... ginecolog, care avea si alte cunostinte decat cele de specialitate insa. Mi.a fost improvizata o atela din bete de chibrit si ceva banda izolatoare si astfel am plecat la drum. 
Niciodata nu as fi crezut ca un deget atat de mic poate sa fie asa de nesuferit. Sa nu ma lase sa pun piciorul in pamant...
Dupa o noapte si o jumatate de zi, ajung in fata casei in care inchiriasem o camera prin intermediul internetului. Sunam, insa nici la usa, nici la telefon nu raspundea nimeni. 
-Well done! mi-am zis. Ai ajuns in Londra, nu poti sa mergi decat intr-un picior, si ai bani cat sa iei un autocar spre Romania si poate de o cafea pe la vreo benzinarie. Ce faci acum? 

va urma...
@Pascu Adrian

2 comentarii:

Ionut on septembrie 04, 2014 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cauti prima banca si privesti cerul... abia astept partea a doua, poate si a treia.

Adrian Pascu on octombrie 19, 2014 spunea... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ionut
Salut Ionut. Nu am avut rabdare sa caut o banca si m-am asezat frumos pe o bordura sa pot sa ma gandesc limpede ce e de facut...

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com